tiistai 4. helmikuuta 2014

Sisustusvimmaa!


Käytiin viime viikolla Riikan kanssa Ikeassa. Mun alkuperäinen suunnitelma oli lähteä messiin lähinnä seuraksi ja vaan kattelemaan, mutta toisin kävi! Rakastuin noihin solmukuvio-pussilakanoihin, ja sen jälkeen mun shoppailuintoa ei hillinnyt enää mikään!



Löysin myös valokuvakehyksiä, kynttilän sekä kynttilänjalan. Mun huoneen sävymaailma on niin pitkään ollut punainen, että halusin vaihteeksi vähän erityyppisiä värejä!


Ikeareissun jälkeen muhun iski himassa lähes maaninen sisustusvimma, ja koko huoneen ulkonäkö meni uusiksi (minäkö impulsiivinen?). Löysin myös ratkaisun tv-taso-ongelmaan: vanha kirjahylly toimii noin poikittain hyvänä alustana tv:lle. Samalla sain osan dvd-kokoelmastani tungettua noihin "hyllyihin". Bueno!

Eikä se mania vielä siihenkään loppunut... Huomasin kaipaavani kipeästi uusia tyynynpäällisiä koristetyynyille joten klikkailin itseni H&M homeen. Tilasin kaksi kappaletta noita beigejä ja yhden sinisen/harmaan. Myös toi söpö kynttilä kuului pakkosaada-osastoon, sillä mulla on sellainen jo punaisena, mutta se on jo lähes palanut loppuun. Nyt sitten vaan odotellaan pakettia! Pussilakanat ja beige peitto ovat vielä harkinnassa!

Näin kirjoitettuna tuo äkillinen sisustusvimma kuulostaa kieltämättä vähän sekopäiseltä, mutta huomaan viihtyväni nyt paremmin huoneessani, ja täällä on jotenkin seesteisempi tunnelma! (Sitäpaitsi ehkä tämä loppujen lopuksi oli hieman hillitympi tapa toteuttaa impulsiivista luonteenlaatua kuin äkkilähdöllä etelään lähteminen, mistä myös viime viikolla haaveilin. Onneksi faija puhui mut ympäri...toistaiseksi.)


Kivaa tiistai-iltaa mussukat, saksankirjat kutsuvat jo!
PS. Voimia kaikille abi-kohtalontovereille lukemiseen! Muistakaa pitää myös breikkejä. Silloin voi esim. sisustaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti